Fadern gör Regler

Min far var en sträng, hård, men godmodig disciplin. Han gjorde reglerna, skrev ner dem på papper och spikade listan på insidan av köksdörren där min två bröder, syster och jag kunde se dem varje dag. När vi bröt en eller flera av reglerna, det var en straff som vi var tvungna att betala – vanligtvis avlägsnande av ett privilegium och en föreläsning. Ibland fanns det ett kok stryk, men det var alltid följs av en föreläsning. När vi blev äldre de spankings var inte så ofta men föreläsningarna tycktes bli längre och längre till den punkt där vi brukade önska att aga istället för föreläsningen!

Nu, våra vuxna barn säger att jag gjorde samma sak med dem när de var unga och deras reaktion på de föreläsningar och straffet var ungefär samma som min var år sedan.

Naturligtvis, nu när jag är kristen, allt som hände i min barndom har fått mig att söka skrifterna efter bevis på att vad min pappa gjorde och sade om mitt beteende på den tiden var berättigad.

Än idag, jag hör ekon av min pappas föreläsningar som jag läste i min Bibel:

”Hör min son, din faders undervisning… (Prov. 1: 8), Min son, om syndare locka dig, inte samtycker… (Ords 1: 10) Ge akt på min tillrättavisning, se, jag skall utgjuta mina tankar till dig, jag kommer att göra mina ord kända för dig… (Ords 1: 23), Min son, glöm inte min undervisning… (Ords 3: 01); Hör, O söner, en fars undervisning… (Ords 1: 04), min son, att vara uppmärksam på min visdom… (Ords 1: 05), Min son, bevara din faders bud… (Ords 05: 20 ). ”

Jag anser att du ska vara mina bröder och systrar i tron ​​och som kristna, att vi alla har en himmelsk Fader som är så kärleksfull och bekymrade över vårt beteende som vi nu har hans lista med regler skrivna för oss i form av en bok, boken vi kallar: Bibeln. När som helst vi behöver veta vad som är rätt sak att göra, är allt vi behöver göra titta upp reglerna där i vår himmelske Faders alltid till hands – lista över regler.

http://www.originalsbyweber.com

Terry Weber är en pensionerad reklam / direktreklam försäljning skrivelse copywriter och uppfinnare av flera användbara föremål. Terry och hans fru Doris är Habitat for Humanity, RV Care-A-Vanners som under de senaste åtta åren har erbjudit sig att hjälpa till att bygga mer än 39 hus över hela USA. De reser till och från den 2 veckor långa bygger i sin husbil. De pengar de gör på deras hemsida:. Http: //www.originalsbyweber.com hjälper dem att betala sina kostnader till och från dem som volontär Habitat bygger

Posted in Poker by admin at juli 28th, 2014.

Leave a Reply